Frivilliga Radioorganisationen

FRO Stockholm

Hitta till Grimsta

Besök Silversmedsplan 36 i Vällingby

men dubbelkolla först på tel 08-664 28 08 att någon är på plats i lokalen!

Grimsta översiktskartaVår utbildningslokal ligger i Grimsta i västra Stor-Stockholm i närheten av Råcksta begravningsplats ca 800 meter från Vällingby centrum.


Lokalen ligger i bottenvåningen av ett trevåningshus och det är öppet och fritt runt om. Notera våra antenner på taket när du kommer.

Res med bil

Sväng av vid Vällingbyrondellen till vänster.

Åk sedan in på lokalgatan åt vänster och följ den till den stora parkering utanför lokalen.

Se karta på hitta.se.

 

Till fots från Råcksta tunnelbanestation

När du klivit av vid Råcksta tunnelbanestation, ta till vänster efter utgången, vänster under bron och gå ner och genom tunneln. Fortsätt sedan rakt fram hela vägen och följ dom vita husen till slutet av gatan.

Gå över den stora parkeringen till det gula huset, ingång till FRO-lokalen från gaveln.

buss115 tidtabell

Buss 115 från Vällingby

Ta buss 115 från Vällingby tunnelbanestation och kliv av Bergslagsvägen (vardagar) eller Silversmedsplan (helger). Följ vägen rakt fram till en stor parkering, i gavelhuset längst bort ligger lokalen. Tidtabell buss 115

Från Spånga pendeltågsstation

Från Spånga station går buss 179 till Vällingby som är ändstation. Från Vällingby går buss 115 mot Råcksta. Kliv av Bergslagsvägen (vardagar) eller Silversmedsplan (helger). Följ vägen rakt fram till en stor parkering, i gavelhuset längst bort ligger lokalen. Tidtabell buss 115


verktyg i grimsta liten

Tillgång till lokalen

Lokalen har en fin amatörradiostation, elektronikverkstad och en hel del minst sagt udda prylar. Är du intresserad av radio finns det goda möjligheter att klämma och känna på alla möjliga och omöjliga radioapparater, antenner och dokumentation om dessa.

Är du som medlem i FRO intresserad av att få tillgång till lokalen under kortare eller längre tid - kanske för något märkligt amatörradioexperiment eller bara löda en kabel - hör av dig till stockholm@fro.se, så kan vi bestämma tid för introduktion till lokalen eller kan tipsa när någon är i lokalen nästa gång!

I lokalen håller vi också föreläsningar, funktionärsträffar, medlemsdagar och olika utbildningar.

Då vi får mycket till skänks från olika myndigheter och företag (stort tack till er) pågår ett ständigt arbete med att rensa, sortera, renovera och bygga nytt.

Varmt välkommen till Grimstalokalen!

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök