Frivilliga Radioorganisationen

FRO Stockholm

siluettsth600ny

Frivilliga Radioorganisationen (FRO) är en frivillig försvarsorganisation för sambandsintresserade.
Kvinnor och män i alla åldrar kan bli medlemmar. FRO Stockholm bemannar Hemvärnet med sambandsbefattningar inom Livgardesgruppen och Södertörnsgruppen. Inom samhällets krisberedskap erbjuder vi bl a våra 26 kommuner och Länsstyrelsen tillgång till ett länstäckande sambandsnät med egen utrustning på egna frekvenser. Vi har även en MOLOS bandvagn med utbildad besättning i beredskap.

 

Hej Hemvärn!

Bild på Rikard Johnels i M90-uniform och basker.
Rikard Johnels
Samordnare hemvärn
FRO Stockholm

Förbundsstyrelsen kommer under hösten att kontakta samtliga bataljoner och andra enheter i Stockholms län där vi har rekryteringsansvar för signalister med flera tjänster.

Säg hej!

Är du signalist eller annat inom hemvärnet i Stockholms län? Kontakta genast Rikard Johnels som är förbundsstyrelsens kontaktperson för militär verksamhet. Rikard är själv verksam signalist på ett kompani nära dig! Vi är mycket intresserade av att höra dina tankar och åsikter, och guidar dig gärna rätt i djungeln av intressanta utbildningar och kurser.

Repetera kom

Är ditt kompani lite ringrostigt och skulle behöva repetition inför kommande övningar? Hör av er så hjälps vi åt att ordna fram en kväll eller dag med genomgång och repetition av kortvågsradio eller RA-180.

Intresserad av att börja?

Är du intresserad av att bli signalist i hemvärnet? Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss snarast!

Klart slut!


Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök